onsdag 30. desember 2009

Ekte fest

Da ble det endelig hvit jul på meg igjen. Det er seks år siden sist nå så den var kjærkommen. Men før jeg dro fra Bolivia måtte jeg få med meg den siste festen før jul der vi inviterer ungene i gata vår. I år kom det rundt 35 unger. Vi spiste "pollo al horno" som er en rette med kylling, poteter og grønnsaker hvor alt tilberedes i stekeovnen.
Vi dekte langbordet og ungene spiste og nøyt maten til fulle, det er nesten garantert at alle liker denne retten. I tillegg lager vi en salat med masse grønnsaker. Det gjelder å få i de så mange vitaminger som mulig. Her kommer noen bilder fra det som skjedde etter måltidet.
Glade unga, leik og song.

Etter to timer på lekeplassen hadde vi glade, fornøyde unga og....

.... en sliten klovn.
Nå er jeg hjemme i Norge og vil bli her i to måneder til. Det betyr at det kan bli litt tilfeldig hvor mye jeg får oppdatert bloggen min, men i stedet regner jeg med å få treft mange av dere. Ønsker dere alle et godt nytt år.

1 kommentar:

Familien Ohma sa...

Hei Toril! Haaper du har det bra i nord!:) kan du gi meg telefonnr ditt i norge?. er noken her som skulle hatt tak i deg, du forstaar kanskje kven.. Du kan sende paa mail for eksempel:evabenteo@hotmail.com. helst för torsdag viss du ser her...!!