fredag 20. februar 2009

Nå er vi godt i gang.


I går kom det 22 flotte barn med ulike forutsetninger. Noen er stille og sier lite, noen prater hele tida (nesten), noen er urolige i kroppen, noen er seine til å jobbe og ser mest på de andre og noen trenger mye hjelp til det faglige. Noen setter seg ned og jobber med en gang, noen trenger mer at en voksen sitter ved siden av nesten hele tida og noen kan jobbe og konsentrere seg selv om verden raser ned rundt dem.

Det er en del nye barn dette året. En del av de som var her i fjor har ikke kommet for å skrive inn barna deres selv om de har fått flere påminnelser. Samtidig tror jeg at de familiene som er her nå har større behov enn en del av de som var her i fjor. Vi har gått grundigere til verks for å finne ut av behovet som familien har og jeg tror det har gitt resultater. I tillegg har vi ei bestemor i nabolaget som har anbefalt oss til noen familier som virkelig har det smått og vanskelig. Så litt etter litt har det økt siden skolestart i begynnelsen av februar og enda kommer det til å øke noe.
Neste uke er det fri mandag og tirsdag da det skal det feires karneval i landet. Og selv om det ikke er så stort som i Rio så er det bra stor feiring her også.
Ha en fin fastelavenshelg.

Ingen kommentarer: