fredag 20. mars 2009

Farsdag

I Bolivia virker det som om de har det samme mottoet som Berit i Oslo; feire det som feires kan. Her er det fest og feiring til enhver anledning. I går var det farsdag og da var det kun fest på skolene. Noen private skoler som er mer internasjonale gjorde litt fornuftige ting også. Men de aller fleste kom til oss og sa at ikke hadde de gjort noe skolearbeid på skolen og ikke hadde de lekser. Da ble det en del hoderegning og litt andre ting før de fikk leke, og leken i går gikk i å slenge tau og hoppe strikk. På bildet ser dere noen som slenger tau og det er et stort og tungt tau som er kjøpt inn til annet formål, men ungene lekte og koste seg. Dette er den lille banen vi har laget og dere kan kanskje se at vi har fått opp gjerde over muren som hindrer ballen i å lande i hagen til naboen med fire rottwailere.

Så var det strikkhopping, og her er vår alles maskot en ivrig deltaker. Hun er snart tre år, heter "gordita", "beba", "chica" og Maria og bor på bruket. Hun er alle steder til alle tider, ordner opp og kommanderer små som store dersom det ikke er slik hun vil (og det er det støtt og stadig). Hun er en ivrig arbeider og hjelper gjerne til med å bære murstein i trillebåra, og frukt og grønnsaker fra bilen og inn i huset. Hennes faste uttrykk når hun kommer inn på kjøkkenet er : "Jeg vil ha."

Dersom noen ikke har planlagt sommerferien enda har jeg tenkt å være her og ta i mot besøk. Billige billetter finner dere på: www.gotogate.no

2 kommentarer:

Britt Lene sa...

Eg kommer på besøk, og glede meg massemasse! Siste eksamen 12 juni, og sett meg på flyet 13 juni;)

Anonym sa...

Så bra, Lene, jeg gleder meg og. Er det flere som kommer er det enda plass.