lørdag 28. august 2010

Vask for .....

....hånd har fått et nytt begrep i dag. Vaskemaskin har jeg ikke og vaskehjelpa mi har vært svært opptatt i det siste og da hun reiste før jeg sto opp i dag og skittentøyet fyllte kurven og var superklar for vask måtte jeg bare trå til bokstavelig talt. Jeg fyllte vann i blekkbalja, helte oppi vaskepulver og la to sett sengetøy nedi. Sengetøy er ganske tungt å vaske for hånd så da tida var kommet for vask gjorde jeg som jeg har sett andre gjøre her, tok av meg sandalene og vaska for fot. Det gikk ganske bra, lettere enn jeg hadde trodd. Jeg tenkte at jeg trenger bare litt tid og så kan jeg jo ta det som en trening for det er alltids noe jeg trenger. Sengetøyet ble vaska og hengt opp til tørk. Det er sol og vind for tida så etter drøyt to timer var det klart til å legges på
senga og brukes til hvile etter dagens økt.

Men før hvilen til kvelden måtte de 10 brøda stekes. Brøa hevde seg bra og er her klar til å settes inn i ovnen som ble tent med Nittedals hjelpestikker flybårne fra Norge via Venezuela. (takk skal du ha Hege, fyrstikkene blir kun brukt til dette formålet). Ovnen bruker gass og er vel så bra som stekeovnene i Norge.

Resultatet ble bra, så nå kan jeg spise ferskt brød med hjemmesylta jordbærsyltetøy til kvelds før jeg legger meg i det deilige reine sengetøyet.
Ha en god natt.

1 kommentar:

Refleksjon på livsvegen sa...

fekk lyst ein tur over å hjelpe deg med "fotvask":-)
brøda såg gode ut!

ynskjer deg god søndag

elsa m man og yngste guten kjem hit til middag idag.