onsdag 26. august 2009

Innslag fra Norge

Dette er Lene. Hun har vært i byen nesten to måneder nå og er i dette øyeblikket på vei til Norge. Lene har gode kunnskaper om Bolivia, hun har bodd her i fem år, der det siste året hennes var første året mitt. Nå var hun på besøk før hun om ca tre uker setter kursen mot Madagaskar. Egentlig har hun mest lyst til å bo her i Bolivia og gjøre nytte for seg, men da det ikke har lagt seg til rette enda, tar hun noen måneder på Madagaskar i stedet. Hun er med i styret for "Dråpen" i Norge og hun har vært til god hjelp for meg denne tiden. Vi har diskutert mange ting som er vanskelige å ta stilling til her for meg alene, så takk for hjelpa Lene, vi sees nok snart igjen.

Vi har gjort litt andre ting sammen også, som f.eks. reise til Acasio, en landsby som jeg har nenvt før.
Der debuterte vi som elektrikere - tro om dette hadde gått gjennom i Norge?? Men gøy var det å få til koblingene og se at kjøleskapet virka etterpå.

Her er noen flere bilder fra landsbyen:


Landsbygda, fra disse stedene kommer mange av de familiene vi har. Flere og flere ønsker å reise fra landsbygda og inn til byene der de (tror de) kan finne bedre betalt arbeid og bedre muligheter for utdanning til ungene deres.Ingen kommentarer: