fredag 26. november 2010

Rotary

Vi begynner å bli kjent med Rotary i byen. Land Rotary i Norge har finansiert halvdelen av bada som vi bygger nå. De sa at vi kunne kontakte Rotary her i landet og det har vi gjort. I kveld hadde vi foreldremøte om tenner, tannhelse og forebygging. Dette er et viktig tema i et land hvor det selges godterier på og utenfor skolene. Det er mange som tjener penger på unger. I Rotary er det en del folk med utdannelse og en av de i ungdomsgruppa hadde temaet i dag. For to måneder siden hadde en annen av dem om temaet brannskader og barn og at de fleste ulykker skjer i hjemmet. Veldig viktig tema da mange unger lager mat for foreldrene og med gasskomfyrer er sikkerheten noe anderledes enn med elektriske komfyrer.
For litt siden kom de også med noen poser med klær til oss som de hadde samla inn. Vi prøvde og vurderte og delte ut etter beste skjønn en ettermiddag. Mange gikk glade hjem med noen nytt, mens andre må vente til neste gang.

2 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Skulle yskje eg kunne sende deg ein haug med klede..
går det ann skal tru?

klem i adventstida♥

dråpen sa...

Det er mye klær i Norge og mye gode klær, så jeg skulle gjerne fått noe ut her. Men det er tungt og det koster å sende. Det beste er å ta med i kofferten dersom noen kommer en tur. Men takk for omsorgen, Sigrid.