søndag 18. januar 2009

En liten "dråpe" i et stort hav av mennesker

Hei alle sammen!

Nå har jeg en oppfordring til dere! Vi trenger en logo, hvem kan lage en til oss? Navnet vårt er "Dråpen" på spansk er det "La Gotita", direkte oversatt betyr det: "Den lille Dråpen". Noe av filosofien bak er:
En dråpe er som regel av vann - gjerne etter regnvær. Vann er det viktigste vi har på jorda. Regnet består av dråper, de vanner jorda som gir oss grøde, de gir oss vann til å drikke, vaske og lage mat. Regnet lager store elver som fører til havet. Havet består av dråper sier vi i Norge. Mange små gjør en stor Å. Dråper, en eller flere, kan gjøre store ting for mennesker i livet. Av og til trenger de bare en dråpe for å komme over en kneik, bitte litt hjelp for å forstå et mattestykke og som gjør at mennesker kommer seg videre. Av og til trengs det flere dråper, men de må komme en av gangen og litt etter litt lærer vi mer og mer. For mange dråper av gangen kan bli feil for oss, da kan det bli oversvømmelser og gjøre skade.
Kan vi her i prosjektet gi hjelp til en dråpe mennesker som bor i denne verden slik at de kommer seg litt lenger fram enn foreldrene sine, vil jeg være fornøyd.

Hvem kan lage en logo - tegning eller fotografi eller begge deler. Jeg gir dere en uke til å tenke ut noe. Dersom noen har idèer og trenger mer tid skal dere få det.

Lykke til!

Ingen kommentarer: